OM STUDIO B3

VÄLKOMMEN TILL STUDIO b3

SHOWROOM PÅ 1000 KVM

Välkommen till Studio B3! Vi är Stockholms största showroom för möbler, belysning och material. Mitt i Stockholm City, på Barnhusgatan 3, finner du vår utställning på 1000 kvm i tre våningar, full av inspiration för arkitektur, inredning och design. Utöver våra vackra kvalitetsmöbler, designade armaturer och exklusiva ytskikt, har vi ett stort galleri fyllt med material för alla typer av projekt för inredare, arkitekter, byggherrar och fastighetsägare.

Totalt är vi trettiosex utställande företag som visar produkter och material för interiört såväl som exteriört bruk. Ledande tillverkare inom inredningsbranschen visar sina designprodukter för offentlig miljö och personliga hem. Vi har många kända varumärken och flera av våra företag tillhandahåller svensktillverkade produkter. I Materialgalleriet har vi framstående företag som visar sina material på en gemensam yta. Här finns spännande material som bland annat sten, trä, glas, stål, färg, golv, fasad och det finns även möjlighet att titta på ett antal olika hissinredningar.

Studio B3 har fantastiska lokaler från sekelskiftet som vi har funnits i sedan 1963, då småländska möbelföretag ville visa sina produkter i huvudstaden. Vi är en väl fungerande mötesplats där du kan lägga en del av din arbetsdag. Hos oss kan du, tillsammans med dina kunder känna på våra produkter och titta på material. Du kan även få med dig prover på de flesta av våra material.
 

BRA WIFI & GOTT KAFFE

Studio B3 är bemannat av kunniga medarbetare som visar dig rätt vid ditt besök. Vi kan utlova gott kaffe och tillförlitligt wifi. Vi arrangerar även många olika evenemang för branschfolk såsom produktvisningar, föreläsningar, och event. Följ oss gärna på Instagram för senaste nytt @studiob3showroom.

Välkommen in!

KONTAKT

Caroline Wahlström
Utställaransvarig

info@studiob3.com
08 – 21 42 31

Fjóla Thórisdóttir
Projektledare

info@studiob3.com
08 – 21 42 31

Måndag-Fredag
9.00-16.30

Följande datum har vi stängt:
Påsk 28 mars-1 april
Valborg 30 april-1 maj
Kristi Himmelsfärd 9-10 maj
Midsommar 20-21 juni
Sommarstängt vecka 28-32