Glimakra of Sweden

The home of acoustic design

Hjärtat i vår design och produktion finns i Glimåkra by. Så har det varit i över 70 år. Här, med naturen runt hörnet skapar vi tidlösa möbler med fokus på akustisk design och hantverkskvalitet. När vi nu fortsätter mot en mer cirkulär framtid ser vi fram emot att våra långlivade möbler, också ska kunna bli månglivade.

Vi på Glimakra är stolta över att samarbeta med lokala leverantörer och välkända designers där vi kan erbjuda ett brett, varierat sortiment inom akustisk design. Med en gedigen kunskap och erfarenhet inom skandinavisk design och med en produktion i Sverige, förser vi den globala marknaden med innovativa, flertalet prisbelönta produkter för en bättre offentlig miljö.

Hållbarhet och miljö ligger oss på Glimakra varmt om hjärtat och därför är våra miljömål höga. Från designprocessen där allt börjar, till materialval, tillverkning, transporter och återvinning, arbetar vi med att bli mer cirkulära. Med rena oblandade material så långt det går och 100% förnybar el, levererar vi produkter som kan leva över generationer, utan att äventyra kommande generationers förutsättningar.

I vårt sortiment finner ni ett flertal olika typer av produkter för en förbättrad akustisk miljö, så som: avskärmningar, väggabsorbenter, akustikmöbler, receptionsdiskar och mycket mer.

Webbplats

www.glimakra.com

Kontakt

Måndag-Fredag
9.00-16.30

Följande datum har vi stängt:
Påsk 28 mars-1 april
Valborg 30 april-1 maj
Kristi Himmelsfärd 9-10 maj
Midsommar 20-21 juni
Sommarstängt vecka 28-32