Nevotex

Erfarenhet, kunskap och passion för form, kulör och textur

Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av beklädnadsmaterial, textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer. Vårt breda sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. Med vår produktionsenhet skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri.

I vårt erbjudande hittar du allt från möbeltyger och gardintyger till tekniska vävar och läder med flera olika egenskaper och användningsområden. Välj bland tusentals kulörer, mönster och kvaliteter. Våra materialexperter hjälper dig att hitta det bästa alternativet för ditt projekt, vare sig det är för offentliga miljöer eller ett mindre beklädnadsprojekt. Vårt hållbarhetsarbete är ledande i branschen i våra medvetna val för mindre miljöpåverkan.

Vi har även ett brett utbud av funktions- och förbrukningsmaterial, professionella tapetserarverktyg samt ett flertal tjänster som hjälper dig att nå perfekt resultat. Låt Nevotex bli din kreativa partner i ditt projekt och erbjuda helhetslösningen.

Välkommen till Nevotex – låt dig inspireras!

Webbplats

www.nevotex.se

Kontakt

Ulrika Malmbrink-Hörnberg
umh@nevotex.se
076 - 138 38 25
Boka möte

Måndag-Torsdag 9.00-16.30
Fredag 9.00-15.00

Följande datum har vi stängt:
Sommarstängt vecka 28-32