Matting Interior

INTERIÖRER för KREATIVA och HÅLLBARA MÄNNISKOR

Vi är ett familjeägt nischföretag som under våra 50 år samlat på oss stor erfarenhet och kunskap om interiörens betydelse för människans välbefinnande. Vår vision handlar om den hållbara människan med nästa generation i fokus.

Med design, hållbarhet och kunskap som grund utvecklar vi produkter till interiörer som bidrar till mer rörelse och flexibilitet – för kontoret, hemarbetsplatsen och skolan. Vi vill att arbetsmiljöerna vi och våra unga vistas i varje dag ska möjliggöra att vi kan vara aktiva och bjuda in till naturlig variation, allt för att bidra till kreativa och hållbara människor. Tillsammans med formgivare och sakkunniga som delar vårt engagemang för hälsa, flexibla och innovativa möbler arbetar vi målmedvetet med att forma produkter med ett skandinaviskt formspråk, enkelhet och kvalitet som håller länge. Redan i designstadiet formger vi produkten så att den ska kunna återanvändas och formas om med detaljer som lätt kan bytas ut och ge produkten ett andra liv.
Med nästa generation för ögonen sätter vi stort fokus och värde på vårt hållbarhetsarbete.

Huvuddelen av våra produkter tillverkas lokalt i Småland och närregionen med omtanke och omsorg för de som tillverkar dem, vår miljö och nästa generation. Vi premierar naturliga, återvunna och giftfria material. Bland våra produkter hittar du bland annat höj- och sänkbara bord utan el, sittmöbler, portabla skärmar, förvaring, bordsbelysning med mera.

Webbplats

https://matting.se

Kontakt

Måndag-Torsdag 9.00-16.30
Fredag 9.00-15.00

Följande datum har vi stängt:
Sommarstängt vecka 28-32