Byarums Bruk

Hållbara produkter för stadens rum, park och trädgård

Byarums Bruk tillverkar produkter för park och trädgård. Soffor, fåtöljer, stolar, bord, bänkar, kärl, krukor, skulpturer. Allt genom cirkulär produktion i sandformat gjutgods med 100% återvunnet aluminium och uteslutande efter hantverksmässiga metoder. Produktionen består av såväl klassiska modeller som modern design och gjuts i vår egen fabrik i Byarum i Småland.

Byarums Bruk har hunnit fylla 75 år. Det är en siffra som på många sätt är en blinkning i vårt tidsperspektiv. Vi tillverkar produkter som tål att stå ute i det nordiska klimatet längre än så. Och när en produkt slutligen gjort sitt, går materialet tillbaka in i kretsloppet, smälts ner och återuppstår i ny form – generation efter generation.

Vi har en tradition av att tänka både nytt och långsiktigt. Ett synsätt som vi ska fortsätta att förvalta och låta ta olika uttryck. Nya spännande samarbeten. Nya sammanhang för våra möbler. Nya vackra former. Hur det kommer att se ut får tiden utvisa. Ett svenskt industriellt hantverk för nästa århundrade. Och nästa.

Webbplats

www.byarumsbruk.se

Kontakt

Måndag-Torsdag 9.00-16.30
Fredag 9.00-15.00

Följande datum har vi stängt:
Sommarstängt vecka 28-32