Örsjö Belysning

Handgjord kvalitetsbelysning sedan 70 år

Vårt företag bygger på enkla värderingar och starka övertygelser. Vi tillverkar belysning som taklampor, golvlampor, utomhuslyktor, ljusskenor, lampor för badrum och hotellrum, samt kundanpassade belysningslösningar. Vi gör dem för hand i vår egna fabrik, med en uppriktig avsikt att lämna minsta möjliga avtryck på vår planet.

Örsjö är mer än ett namn, det är platsen där allt började – en liten ort som ligger strax utanför Nybro i de östra delarna av Småland. I över 70 år, har vi varit övertygade om att lokal, småskalig produktion är nyckeln för att kunna tillverka kvalitetsprodukter på rättvisa grunder. Som ett familjeägt företag är vi stolta över att vara trogna våra rötter och vi producerar fortfarande våra lampor i vår egen fabrik med kunniga medarbetare.

Vi har lagt ner mycket arbete på hållbarhet i både design och produktion. Genom att använda hållbara material och dimensioner, producera lokalt och konstruera för enkel återvinning kan vi begränsa påverkan som vi gör på miljön. I slutändan är det väldigt enkelt, vi vill att produkterna ska överleva oss själva och sätta bästa möjliga prägel på människors liv.

Webbplats

www.orsjo.com

Kontakt

Måndag-Torsdag 9.00-16.30
Fredag 9.00-15.00

Följande datum har vi stängt:
Sommarstängt vecka 28-32