CEOS Fritzoe

Specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ

CEOS Fritzoe är specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ vilket gör oss till den marknadsledande distributören till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri.

I vårt breda sortiment har vi till exempel material till butik, hotell- och hotellinredningar eller andra offentliga och privata miljöer. Vi kan leverera det senaste och bästa inom träbaserat, dekorativt skivmaterial, massivträ i flera olika träslag för både inomhus och utomhus projekt. Material anpassat för hållbara och miljövänliga projekt. Högkvalitativa material för utomhusmiljö -. trall / altandäck, fasad, fönster, dörrar och utomhusmöbler.

Vi har skivmaterial i flera dimensioner och varianter, till exempel genomfärgad, fukttålig och brandklassad MDF och Plywood, komposit och laminat. Vi kan med vår produktion ta fram bearbetade speciallösningar i små och stora volymer.

Med vår materialkunskap kan vi ge dig support och hjälp att hitta rätt material. Materialvalet kan vara avgörande för att ett projekt ska bli riktigt lönsamt. Använd vår erfarenhet för att hitta intressanta och alternativa lösningar. Med flertalet av våra producenter har vi tät kontakt där vi tillsammans med dem och våra kunder driver projekt inom produktutveckling.

Vår utställning innehåller i huvudsak materialprover i form av skivmaterial och massivträ från olika leverantörer. Här kan du ta del av flera hundra olika materialprover som du dessutom kan ta med dig som materialprover hem. Kontakta oss om det är något du saknar så hjälper vi dig att ta fram prover på det.

Vi finns med försäljningskontor och lager i Forserum, Norrköping, Skellefteå och i Göteborg med studio/kontor. I Forserum har vi dessutom en förädling i form av formatsågning och limning av högtryckslaminat på olika typer av bärare som MDF, plywood och spånskiva.

Webbplats

www.ceos.se

Kontakt

Måndag-Fredag
9.00-16.30

Följande datum har vi stängt:
Påsk 28 mars-1 april
Valborg 30 april-1 maj
Kristi Himmelsfärd 9-10 maj
Midsommar 20-21 juni
Sommarstängt vecka 28-32