Tegelmäster

ALLT FRÅN TEGEL TILL FÖRBAND OCH MURBRUK

Tegelmäster grundades 1999 och ägs av tegelbruken Petersen Tegl, Strøjer Tegl och Matzen Tegl i Danmark. Tegelmästers försäljning sker främst i Sverige där vi är en långsiktig aktör inom murverk, fasadtegel och marktegel. Tegelmäster omsätter ca 280 miljoner och vi är 25 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Malmö och våra showroom ligger förutom i Malmö även i Göteborg, Luleå och här på Studio B3 i Stockholm.

Med kunskap och inspiration hjälper vi arkitekter samt mur- och byggentreprenörer att skapa vackra byggnader som håller över lång tid. Tegel från Tegelmäster är alltid en säker och långsiktig investering med låg underhållskostnad över tid. Vi tillhandahåller dessutom kompletta lösningar med murverksanvisningar, ritade av våra egna konstruktörer, för murade fasader. Vi marknadsför och säljer beprövade och välkända produkter för ett murat byggande.

Vår vision är att vara den aktör som leder utvecklingen inom murat byggande samt att genom unika produkter och service markant öka användningen av fasadtegel samt marktegel. Vi är en långsiktig aktör med stort kundfokus, som vill uppfattas som den mest kunniga och innovativa leverantören av murverksprodukter.

Välkommen till Tegelmäster på Studio B3. Kom på egen hand eller förboka en av Tegelmästers säljare för extra hjälp och produktråd. Kanske att du vill se våra uppmurade provtavlor eller bara diskutera tegel som byggmaterial? Få inspiration, idéer inför ditt stora byggnadsprojekt – allt från färg och format till förband och murbruk.

Webbplats

www.tegelmaster.se

Kontakt

Måndag-Fredag
9.00-16.30

Följande datum har vi stängt:
Påsk 28 mars-1 april
Valborg 30 april-1 maj
Kristi Himmelsfärd 9-10 maj
Midsommar 20-21 juni
Sommarstängt vecka 28-32