Framery

For people who get it Done

Framery är en branschpionjär och global ledare som konstruerar och tillverkar ljudisolerade kapslar, tjänster och lösningar som gör det möjligt för människor på jobbet att fokusera på det som verkligen betyder något och få saker gjorda.

Framery grundades i Finland och alla produkter tillverkas i Tammerfors, Finland än idag. Vårt företag föddes ur en nödvändighet att tänka om på kontoret och kommer att fortsätta att forma arbetsvärlden i framtiden. Vi förbättrar arbetsflödet med våra teknikdrivna produkter, lösningar, verktyg och tjänster. Genom att välja Framery kan du inte förvänta dig något annat än överlägsen kvalitet och testade lösningar.
Våra produkter låter människor bli mer produktiva på kontoren hos många av världens ledande företag, inklusive Tesla, Puma och Microsoft. Faktum är att omkring 70 % av alla ”Forbes Top 100”-företag använder Framery-produkter.

Framery-produktfamiljen är gjord av hållbara, förnybara och återvinningsbara material och våra kapslar är designade för att ha en lång livslängd. Med ett starkt fokus på forskning och utveckling, samt ett fast åtagande att utöva det vi predikar, förblir vi fast beslutna att ge människor möjlighet att få saker gjorda – på ett hållbart sätt.

Webbplats

https://www.frameryacoustics.com/sv/

Kontakt

Måndag-Fredag
9.00-16.30

Följande datum har vi stängt:
Påsk 28 mars-1 april
Valborg 30 april-1 maj
Kristi Himmelsfärd 9-10 maj
Midsommar 20-21 juni
Sommarstängt vecka 28-32